Javni raspis za dodjelu javnih priznanja Zajednice tehničke kulture Zadarske županije za 2019. – dodjela zahvalnica i priznanja

Zajednice tehničke kulture Zadarske županije svake godine objavljuje javni raspis za dodjelu javnih priznanja. Zajednica dodjeljuje javna priznanja u obliku zahvalnice i/ili priznanja.

Javni raspis otvoren je do ponedjeljka, 3. veljače 2020. godine.

Zajednice tehničke kulture Zadarske županije kontinuirano od 2004. godine svake godine objavljuje javni raspis za dodjelu javnih priznanja. Temeljem članka 3. Odluke o javnim priznanjima, Izvršni odbor Zajednice utvrđuje predloženike za javna priznanja temeljem pisanih obrazloženih prijedloga za 2019. godinu. Javna priznanja dodijelit će se u veljači, 2020. na redovitoj Skupštini Zajednice.

Zajednica dodjeljuje javna priznanja u obliku zahvalnice i/ili priznanja.

ZAHVALNICA – javno priznanje Zajednice, koja se dodjeljuje pojedincima, udrugama i drugim pravnim osobama za višegodišnji aktivan rad i svekoliki doprinos razvoju tehničke kulture u Zadarskoj županiji.

PRIZNANJE – javno priznanje koje se dodjeljuje pojedincima, udrugama i drugim pravnim osobama za nesebičan trud i izuzetne rezultate u tehničkoj kulturi u godini za koju se isto dodjeljuje.

Pozivamo Vas da sukladno Odluci o javnim priznanjima provedete raspravu i moguće prijedloge za javna priznanja dostavite Zajednici.

Prijedlozi moraju biti pisano obrazloženi u obrascu iz privitka ovog dopisa.

Uz ispunjeni i ovjereni obrazac potrebno je dostaviti i sažeti životopis predloženika i obrazloženje njegovog/njenog postignuća u tehničkoj kulturi.

Ispunjeni i ovjereni obrazac zajedno sa svim prilozima potrebno je dostaviti na adresu:

Zajednica tehničke kulture Zadarske županije, Ul. Ruđera Boškovića 5, 23 000 Zadar s naznakom „Prijedlog za nagradu“ ili ovjerenu i skeniranu potpunu dokumentaciju poslati na e – mail Zajednice: ztk-zd@zd.t-com.hr.

Javni raspis otvoren je do ponedjeljka, 3. veljače 2020. godine.

Zakašnjeli prijedlozi neće biti uzeti u razmatranje.

Priloženi dokumenti:

Možda vam se svidi i ovo ...