Interni natječaj Zajednice tehničke kulture Zadarske županije za (su) financiranje punopravnih udruga članica u 2024. godini

Zajednica tehničke kulture Zadarske županije za 2024. godinu raspisuje Interni natječaj Zajednice tehničke kulture Zadarske županije za (su) financiranje punopravnih udruga članica u 2024. godini:

Prijava programa se smatra potpunom ako sadrži PRIJAVNE OBRASCE:

PRIJAVNI OBRAZAC 1. (Obrazac opisa programa) i PRIJAVNI OBRAZAC 2. (Obrazac proračuna programa).

PRIJAVNI OBRASCI šalju se elektroničkom poštom na: info@ztkzd.hr ili zemaljskom poštom ili osobno na adresu R. Boškovića 5, 23000 Zadar u periodu od 1. ožujka do 2. travnja 2024. godine (uz naznaku Interni natječaj 2024.).

Opći cilj ovog Internog natječaja Zajednice tehničke kulture Zadarske županije za (su) financiranje punopravnih udruga članica u 2024. godini (u nastavku teksta Natječaj) je dostava programa udruga punopravnih članica Zajednice tehničke kulture Zadarske županije kojima će se povećati kvaliteta djelovanja unutar udruga tehničke kulture na području Grada Zadra i/ili Zadarske županije, te se na taj način osigurati razvoj i unapređivanje postojećeg standarda djelatnosti tehničke kulture koji zadovoljavaju potrebe Grada Zadra i Zadarske županije kao i očuvanje tradicije u tehničkoj kulturi.

OGRANIČENOST PROVEDBE : S obzirom na to da sredstva za (su) financiranje udruga članica nisu dostupna Zajednici raspisom ovog natječaja, ista će se dodijeliti u maksimalnom iznosu ukupne vrijednosti isključivo ako budu pravovremeno i u planiranom iznosu osigurana od strane davatelja financijskih sredstava tj. iz proračuna Zadarske županije i Grada Zadra za usvojene Programe javnih potreba u tehničkoj kulturi za 2024. godinu.

Za sva pitanja vezana uz natječaj možete se obratiti Stručnoj službi Zajednice na tel. 023/211-754, mob. 099/331-3996 ili e-mail: info@ztkzd.hr

Možda vam se svidi i ovo ...