12. ZNANSTVENI PIKNIK U GORNJOJ STUBICI -7.10.2023. DEFINIRAN KONAČNI PLAN PUTA

Zajednica poziva svoje članice, suradnike i polaznike projektnih radionica i edukacija na edukativni jednodnevni izlet u Gornju Stubicu na 12. ZNANSTVENI PIKNIK!

U SUBOTU, 7. 10.2023. – MUZEJ SELJAČKIH BUNA, DVORAC ORŠIĆ, GORNJA STUBICA

Polazak u 6.00 sati s parkinga na Višnjiku (autobus se kratko zaustavlja u Islamu Latinskom i preuzima dio putnika)

Dolazak  u 11.00 sati na Piknik

Ručak u restoranu Langvić oko 15.00 sati

Povratak oko 17.00 sati (dolazak u Zadar predviđen oko 22 sata)

Izlet je besplatan i uključuje autobusni prijevoz, pratitelja, ručak, posjet Muzeju seljačkih buna.

ROK PRIJAVE DO PONEDJELJKA, 25.9.2023.

PRIJAVA KANDIDATA: PRIJAVNICA (GOOGLE OBRAZAC)

Prijavljuju se SVI putnici! (i punoljetni i maloljetni), nakon odabira polaznika kontaktirat ćemo sve kandidate kao i prikupljati suglasnosti roditelja/staratelja za maloljetne putnike koji nisu u pratnji roditelja/staratelja.

Zajednica kao organizator ima pravo promijeniti plan izleta ako nastupe izvanredne okolnosti koje se ne mogu predvidjeti, izbjeći ili otkloniti.

——–ZNANOST JE ZABAVNA!————

Što je Znanstveni piknik ?

Znanstveni piknik je projekt popularizacije znanosti i umjetnosti, međunarodno događanje na otvorenom ili u zatvorenom prostoru čiji je glavni cilj promovirati znanost u najširem smislu, ali i zainteresirati mlade ljude i one koji se tako osjećaju da odaberu znanost kao svoj životni poziv.
Događanje je osmišljeno kao opušteno druženje sa znanošću pa je stoga i odabran format “piknika” – on najbolje predstavlja upravo ono što se želi poručiti: ZNANOST JE ZABAVNA! Program Znanstvenog piknika sastoji se od niza predavanja, prezentacija, radionica, znanstvenih show programa, kazališnih edukacijskih predstava i sličnih interaktivno-edukativnih i umjetničkih formata koje provode brojne udruge, studentske sekcije, institucije i pojedinci, zaljubljeni u znanost i umjetnost iz Hrvatske i inozemstva.

Na ovom dvodnevnom znanstvenom pikniku sudjeluje i Zajednica tehničke kulture Zadarske županije kao edukator/izvoditelj.

ORGANIZATORI:

​Institut Ruđer Bošković

Udruga profesor Baltazar

Zadruga ZEZ

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET

Možda vam se svidi i ovo ...