Zajednica tehničke kulture Zadarske županije dobitnik je vrijednog priznanja Volonterskog centra Zadar kao organizator volontiranja!

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera 5. prosinca 2023. godine održana je dodjela Priznanja “Volonterska ruka” u Providurovoj palači. Dodjelom Priznanja Volonterski centar Zadar zahvaljuje svim pojedincima i organizacijama koji nesebično pridonose boljitku naše lokalne zajednice, a to je ujedno poticaj svima onima koji se još nisu okušali u volonterskim vodama. 

U kategoriji organizatora volontiranja dobitnik je bila Zajednica tehničke kulture Zadarske županije, a Zahvalnica je dodijeljena i volonteru  Josipu Kalebiću, tajniku udruge Zadar Developers Hub, punopravne članice Zajednice, za nesebičan volonterski rad i zalaganje u području tehničke kulture, čime je doprinio kvaliteti projekata Zajednice tehničke kulture Zadarske županije.

Prisutnim volonterima i gostima obratila se Državna tajnica Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike- Marija Pletikosa, dužnosnici iz Zadarske županije i Grada Zadra, te voditelji Volonterskog centra Zadar. Učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Zadar, od početka djelovanja Volonterskog centra osmišljavaju i izrađuju statuu “Volonterska ruka”, a svečanost su uljepšali učenici 2. d razreda OŠ Šime Budinića prigodnim pjesmama.

Možda vam se svidi i ovo ...