JEDINA SOLUCIJA OPET U ŠKOLAMA U BIBINJAMA I PAGU

Udruga za audiovizualnu umjetnost “Jedina solucija” iz Pridrage, u ponedjeljak 21. studenoga 2022. godine ponovno je posjetila Osnovnu školu Stjepana Radića u Bibinjama gdje je na blok-satu Hrvatskog jezika izlaganje o oblicima filmskog zapisa ovaj put održano učenicima 8. a i 8. b razreda, a u utorak 22. studenoga udruga je opet posjetila i Osnovnu školu Jurja Dalmatinca u Pagu gdje je izlaganje održano učenicima 7. a i 7 b. razreda. Učenici u obje navedene osnovne škole i njihove profesorice Marijana Kandić (Bibinje) i Sanja Rumora (Pag) zorno su pratili izlaganje o oblicima filmskog zapisa koje je uz demonstriranje s kamerom održao voditelj Jedine solucije Luka Klapan.

Jedina solucija, udruga za audiovizualnu umjetnost iz Pridrage, u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Zadarske županije učenicima u osnovnim školama u Zadarskoj županiji uspješno nastavlja provoditi izlaganja o oblicima filmskog zapisa. Svojom inicijativom da se mladima što više približi film i filmska kultura udruga je do sada održala izlaganja u osam osnovnih škola pred ukupno 227 osnovnoškolaca.

Slijede posjeti osnovnim školama u Gračacu, Posedarju, Stankovcima i treće izlaganje o oblicima filmskog zapisa učenicima u Bibinjama.

Možda vam se svidi i ovo ...