Javno predavanje „SMART HOMES & INTERNET of THINGS / Pametne kuće i internet stvari (IoT)“, Josip Kalebić

Zajednica tehničke kulture Zadarske županije u suradnji s udrugom „Zadar Develepers Hub“ organizirala je predavanje „SMART HOMES & INTERNET of THINGS / Pametne kuće i internet stvari (IoT)“ predavača Josipa Kalebića.

Josip Kalebić, software developer, održao je javno predavanje u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar, 22. studenoga 2022. godine u 18 sati.

Nakon uvoda u samu povijest nastanka ovog koncepta koji je danas već uvelike u primjeni, predavač je smisleno prošao kroz hardware, pa kroz software pametne kuće, komunikaciju između IoT uređaja, također, pokazao da se tu nalazi velika projekcija zarade u budućnosti kao i da možemo očekivati na tržištu smislene i besmislene proizvode. Predvač je zaključio kako je smisao pametne kuće da nam poboljša kvalitetu života, omogući uštedu vremena i novca, istodobno obavljanje više zadataka te stalan nadzor i kontrolu naše imovine bez obzira na to gdje se nalazili. Jsopi Kalebić software je developer, zaposlenik tvrtke “Bruncin” koja se bavi sustavima za polarna istraživanja, dugogodišnji je član udruge Zadar Developers Hub iz Zadra.

Predavanje je organizirano u okviru Javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Zadra i Zadarske županije za 2022. godinu.

Možda vam se svidi i ovo ...