IZBORNA SKUPŠTINA ZAJEDNICE uspješno održana

ZAJEDNICA TEHNIČKE KULTURE ZADARSKE ŽUPANIJE uspješno je održala Izbornu skupštinu 15. veljače 2023. godine.

Zajednicu tehničke kulture Zadarske županije zastupaju i predstavljaju Željko Vidović, predsjednik i Marija Živković, tajnica.

Popis članica te  članova tijela upravljanja i nadzora Zajednice na mandatno razdoblje od 15. veljače 2023. do 15. veljače 2027. godine : https://www.ztkzd.hr/o-nama/

Uz usvojene financijske i opisne izvještaje za 2022. godinu, s radošću smo u Zajednicu dodali i dvije nove punopravne članice, Udrugu za audiovizualnu umjetnost „Jedina solucija“ iz Pridrage i Astronomsku udrugu Zadar iz Zadra. Zajednica sada ima 19 punopravnih članica i 1 pridruženu članicu.

Također, Zajednica je i svečano dodijelila Javna priznanja Zajednice tehničke kulture Zadarske županije. Javna priznanja (zahvalnice i priznanja) dodjeljuje Izvršni odbor Zajednice tehničke kulture Zadarske županije. Postupak za dodjelu javnih priznanja pokreće svake godine Izvršni odbor Zajednice raspisom svim udrugama tehničke kulture i ostalim subjektima tehničke kulture. Odlukom Izvršnog odbora Zajednice na 28. sjednici od 25. siječnja 2023. godine, dodijelila se Zahvalnica Ivici Stručiću iz Aerokluba Zadar, Zadar – javno priznanje Zajednice, koja se dodjeljuje pojedincima, udrugama i drugim pravnim osobama za višegodišnji aktivan rad i svekoliki doprinos razvoju tehničke kulture u Zadarskoj županiji; Priznanje Marku Tomičiću iz Aerokluba Zadar, Zadar i Josipu Kalebiću (Zadar Developers Hub, Zadar) – javno priznanje koje se dodjeljuje pojedincima, udrugama i drugim pravnim osobama za nesebičan trud i izuzetne rezultate u tehničkoj kulturi u 2022. godini.

Možda vam se svidi i ovo ...