65. ŽUPANIJSKO NATJECANJE MLADIH TEHNIČARA u šk.god. 2022/23.

65. Županijsko natjecanje mladih tehničara održano je 16. ožujka 2023. godine u OŠ Galovac u Galovcu. Natjecanje mladih tehničara provodi se na temelju osnovnoškolskog programa tehničke kulture, programa nastave kroz klubove mladih tehničara, izvannastavnog programa u školi, izvanškolskog programa te programa posebnih tehničkih kompetencija (znanje, vještine, samostalnost i odgovornost) koje se stječu u izvannastavnom i izvanškolskom programu tehničke kulture. Organizatori i suorganizatori Natjecanja su Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Agencija za odgoj i obrazovanje, Hrvatska zajednica tehničke kulture, upravni odjeli županija i Grada Zagreba zaduženi za obrazovanje, osnovne škole, županijske i gradske zajednice tehničke kulture te udruge tehničke kulture.

Natjecanje u Zadarskoj županiji provodi se u organizaciji Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i šport Zadarske županije, Tamare Valčić, predsjednice Županijskog povjerenstva za provedbu natjecanja i Zajednice tehničke kulture Zadarske županije.

Čestitamo svim učenicima i mentorima na pokazanom znanju, vještinama te neizmjernom trudu, a članovima prosudbenog povjerenstva zahvaljujemo na stručnosti, odgovornosti i samostalnosti pri provedbi natjecanja.

Želimo puno uspjeha našim natjecateljima na državnoj razini koja će se provesti od 2. do 5. svibnja 2023. godine!

Možda vam se svidi i ovo ...