RADIONICE DIGITALNE FOTOGRAFIJE – FOTO VIDEO FILM ATELJE KARIN

FOTO VIDEO FILM ATELJE Karin je neprofitna nevladina udruga osnovana 2015. godine, članica je Zajednice tehničke kulture Zadarske županije od 2022. godine. To je strukovna udruga tehničke kulture u koju se slobodno udružuju fizičke i pravne osobe zbog ostvarivanja javnih potreba  u fotografskoj kulturi, u poticanju i promicanju umjetničkog stvaralaštva, fotografskog amaterizma i izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja. Djelatnosti FVFA Karin obuhvaćaju odgoj, obrazovanje i osposobljavanje djece i mladih za stjecanje tehničkih i informatičkih kompetencija i vještina na području fotografije.

Rad se temelji na stručnom podučavanju iz povijesti o modernoj fotografiji, razvijanju kreativnog pristupa i praktičnoj primjeni stečenog znanja, promoviranju inovativne umjetničke prakse na polju fotografije i novih medija koje potiču pozitivne društvene promjene te razvoj i promišljanje o održivom razvoju kroz fotografije.

Aktivnosti su namijenjene djeci i mladima početnicima, ali i onima s određenim fotografskim iskustvom. Organiziraju se u slobodno vrijeme. Radionice su besplatne za polaznike, tako da  imaju i značajnu preventivnu socijalnu i turističku ulogu.

Članovi udruge uspješno su proveli u srpnju radionice digitalne fotografije naziva: Tragom kulturno-povijesne baštine benkovačkog kraja – Utvrda Kličevica (20.7.2023.)

Provedena je radionice digitalne fotografije naziva: Tragom prirodne baštine – Karišnica i Karinsko more – PRIRODA OKO(M) NAS (19.8.2023.)

Možda vam se svidi i ovo ...